Zalmcurry met peultjes

Geplaatst op

Lekker makkelijk. Peultjes en zalm een goede combi.

Ingrediënten

  • 250 g zalmfilet (blokken van 3cm)
  • 1 el limoensap
  • 100 g peultjes (gehalveerd)
  • 3 bosuitjes (stukken van 2 cm)
  • 1 rode ui (dunne partjes)
  • 2 el (roerbak) olie
  • 1 el kerriepoeder
  • 150 g Griekse yoghurt
  • zout en peper, versgemalen

Bereiding

  1. Wrijf de zalm in met limoensap, zout en peper.
  2. Kook de peultjes in een pan met ruim kokend water en wat zout in 2-3 minuten beetgaar.
  3. Spoel de peultjes in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
  4. Verhit de olie in een wok en roer het kerriepoeder erdoor.
  5. Voeg de rode ui en bosui toe en roerbak ze 2 minuten.
  6. Schep de zalm en peultjes erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
  7. Roer voorzichtig de yoghurt erdoor en laat het gerecht nog 2-3 minuten zachtjes sudderen.

That’s it. Enjoy!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *