Lekker makkelijk. Peultjes en zalm een goede combi.
Ingrediënten
- 250 g zalmfilet (blokken van 3cm)
- 1 el limoensap
- 100 g peultjes (gehalveerd)
- 3 bosuitjes (stukken van 2 cm)
- 1 rode ui (dunne partjes)
- 2 el (roerbak) olie
- 1 el kerriepoeder
- 150 g Griekse yoghurt
- zout en peper, versgemalen
Bereiding
- Wrijf de zalm in met limoensap, zout en peper.
- Kook de peultjes in een pan met ruim kokend water en wat zout in 2-3 minuten beetgaar.
- Spoel de peultjes in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
- Verhit de olie in een wok en roer het kerriepoeder erdoor.
- Voeg de rode ui en bosui toe en roerbak ze 2 minuten.
- Schep de zalm en peultjes erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
- Roer voorzichtig de yoghurt erdoor en laat het gerecht nog 2-3 minuten zachtjes sudderen.
That’s it. Enjoy!!